PREDSTAVLJAMO VESELI KALENDAR

Veseli kalendar je jedinstveni kalendar u kojem je svaki dan upisano jedno dobro jednostavno i lijepo djelo koje će ljudima uljepšati dan i motivirati nas na mala dobra djela koja su jako važna. Na primjer, djelo može biti zahvala nekome, zagrljaj ili samo osmijeh. Male stvari koje lako zaboravljamo.

ŠTO?

Čak su i starogrčki filozofi vjerovali da je biti sretan najvažniji životni cilj. Vjerujemo da je naš kalendar dobar pomagač u postizanju ovog cilja.

ZA KOGA?

Kalendar je za sve – sreća je nešto što se nikome ne uskraćuje i nema granica.

ZAŠTO?

U sretnom kalendaru svaki dan postoji jedan veseli izazov, poput “Zagrli”, “Nasmiješi se” ili “Ispeci palačinke”. Takva mala djela donose radost u svaki dan.

DIZAJN

Veseli kalendar nije samo kalendar i skup dobrih djela, već i vrlo dobar ukras interijera. S godinama je njegov dizajn postajao sve moderniji, a ilustracije i slike kreirali su mladi.

OD SRCA

Od srca je jedna od prvih riječi koje vam padneuna pamet kada vidite ovaj kalendar. Slike su kreirane s pažnjom i ljubavlju, a dok smo pisali djela, mislili smo na sve ljude koji bi u njima mogli uživati.

POKLON

Kalendar je posebna ideja za dar, jer u božićno vrijeme najvažnije je svojim najdražima pokloniti vrijeme i radosne uspomene koje će donijeti mir. Spakirajte im jedan Veseli kalendar i možete biti sigurni da ćete im pokloniti malo sreće u svakom danu u narednoj godini.

Akcija!
New
Original price was: 45.97 €.Current price is: 39.07 €.
New

Bilježnice

Prednarudžba! Umetci za kožni planer Veseli kalendar za učitelje 24/25

Prednarudžba. Očekivani datum dostava: 07.06.2024..

16.99 

pokloni za povratak u školu

Držač za kemijsku olovku – ponoćno crna

Prednarudžba. Očekivani datum dostava: 20.06.2024..

5.99 

pokloni za povratak u školu

Držač za kemijsku olovku – oh so pink!

Prednarudžba. Očekivani datum dostava: 20.06.2024..

5.99 

dnevnici i planeri

Prednarudžba! Školski kalendar aktivnosti za djecu 24/25 – Sanjaj veliko

Prednarudžba. Očekivani datum dostava: 28.06.2024..

14.59 

kalendar

Prendarudžba! Školski kalendar aktivnosti 24/25 za djecu – Moja sretna godina

Prednarudžba. Očekivani datum dostava: 28.06.2024..

14.59 

DIZAJNERI

PRIIDU SAART

Priidu Saart mladi je fotograf, koji uz ostale aktivnosti voli ići na duga putovanja u prirodu i iskusiti pravu netaknutu prirodu.

ANNE HANNI

Anne Hanni mlada je umjetnica, a radi kao grafički dizajner. Ona vjeruje da je ključ u jednostavnosti, a njezina umjetnost je uglavnom u nordijskom stilu.

ELO JOHANNA KUKLANE

Elo Johanna Kuklane je mlada majka i dizajnerica. Njezin cilj je u dječju sobu unijeti inspiraciju kroz minimalističke motive životinja i dobrih djela.

DIZAJNIRAJ VLASTITI KALENDAR

I ti možeš postati jedan od dizajnera Sretnog kalendara. Odaberi 12 najdražih slika iz vlastitih pustolovina, zanimljivih crteža ili obiteljskih fotografija. Još danas dizajniraj svoj kalendar