Prilika za influencera: Postani SEIK ambasador

Naš cilj u SEIK-u je nadahnuti ljude da se upuste u avanture, isplaniraju svoje snove i zabilježe posebne trenutke. Ako je i tebi sve to važno, SEIK brend ambasadorski program kao stvoren je za tebe! Obnovljeni SEIK brend ambasadorski program je poput zajednice influencera koji promoviraju iste vrijednosti – na Instagramu, TikToku, Youtubeu, Blogu i drugdje. U našoj zajednici podržavamo jedni druge, dijelimo kreativne ideje i najbolja rješenja, prihvaćamo uzbudljive izazove i nudimo dodatnu vrijednost našoj ciljnoj skupini. Pridruži se SEIK-ovoj međunarodnoj zajednici brend ambasadora diljem Srednje Europe, Baltika i Nordijske regije.

Naše vrijednosti

Postani naš influencer i ostavi

 

20% provizije

za svaku prodaju koju postigneš

Za sve prodaje izvršene unutar tjedan dana nakon klika na tvoju poveznicu ili korištenja koda za popust

 

 

NAŠE IDEJE KAKO PODIJELITI UZBUĐENJE

 

Sudjeluj u izazovima

Provodimo razne izazove, npr. Kalendar djela #happyweekchallenge Svakom danu u kalendaru dodaje se jedno dobro djelo koje možeš učiniti i objaviti na svom Instagram storyju i postu ili YouTubeu i blogu. Učini dobro djelo, dokaži to slikom i podijeli koristeći #happyweekchallenge @izdavacseik Detaljnije informacije dijelimo u grupi.

 

Koristi naše proizvode i podijeli svoje iskustvo

Nabavi SEIK proizvode, koristi ih sam/a i podijeli svoja iskustva i priče sa svojim pratiteljima. Osobne priče koje su dobro tempirane i povezane s proizvodom su najuspješnije. Podijeli fotke za inspiraciju i ne zaboravi nas označiti #nakladaseik @nakladaseik

 

Organiziraj giweaway

Podijeli SEIK proizvode svojim obožavateljima. Neka označavaju ljude, komentiraju što ih je zadnje usrećilo ili koje su zadnje dobro djelo učinili. Pusti mašti na volju. Na kraju nam dostavi podatke o dobitnicima nagrada i mi ćemo darove poslati izravno dobitnicima.

 

Zajedno izdajemo proizvode koje ti dizajniraš

Sudjeluj u izradi naših proizvoda: dizajniraj naslovnicu svog rokovnika, izradi 12 slika za kalendar, zapiši svoje misli u bilježnicu ili ćemo zajedno izraditi tvoj proizvod. Ovo je tvoja prilika da oslobodiš vlastitu kreativnost. Ako sve ovo dobro zvuči, piši nam na [email protected].

MI SMO SPREMNI, A TI?

Zajedno usrećujemo ljude oko sebe. Prijavi se i postani naš brend ambasador. Reci nam na kojim si društvenim mrežama i kakav sadržaj kreiraš, koja su tvoja 3 načina za suradnju sa SEIK-om i koja je tvoja najuspješnija kampanja.

Prijava za brend ambasadore