Kad mogu očekivati svoj paket?

Pakete šaljemo svakim radnim danom (pon-pet). Za Božić i druge blagdane po potrebi pakete šaljemo više puta na dan, ali i vikendom, kako bi svi stigli što brže.

Overseas točka preuzimanja (5-7 radnih dana)
Paket ćemo dostaviti na Overseas točku preuzimanja po želji. Kad paket stigne, dobit ćeš SMS sa šifrom za otključavanje paketomata. Napomena: Knjige pokupi brzo kako se stranice ne bi savijale. Paket se čuva do 7 dana.

Hrvatska pošta – paketomat (5-7 radnih dana)
Paket ćemo dostaviti na HP paketomat po želji. Kad paket stigne, dobit ćeš SMS sa šifrom za otvaranje vrata paketomata. Napomena: Knjige pokupi brzo kako se stranice ne bi savijale. Paket se čuva do 7 dana.

Hrvatska pošta (3-10 radnih dana)
Paket dostavlja Hrvatska pošta.

Overseas kurir (5-7 radnih dana)
Paket dostavlja Overseas kurir. Kurir će nazvati prije dostave.

DPD kurir (5-7 radnih dana)
Paket dostavlja DPD kurir. Kurir će nazvati prije dostave.

Dostava poštom uz praćenje paketa (5-7 radnih dana)
Paket dostavlja Hrvatska pošta. U trenutku kad je paket poslan stiže sms s poveznicom za praćenje paketa. Na dan dostave poštar će također nazvati.

Dostava poštom (5-7 radnih dana)
Ovisno o odredišnoj zemlji i veličini paketa, paket se isporučuje u poštanski sandučić, uručuje ga poštar ili se odnosi u najbliži paketomat/poštu. Lokalna pošta će poslati obavijest o prispijeću paketa.

DHL Express (2-4 radna dana)
Pošiljku će dostaviti DHL kurirska služba. Ujutro na dan dolaska stiže SMS s planiranim vremenom dostave paketa. Kurir će i nazvati prije dostavljanja.

Detaljni načini dostave, cijene i rokovi isporuke mogu se promijeniti. Molimo Vas da imate na umu kako svi naši proizvodi putuju iz centralnog skladišta u Estoniji, što može produžiti rok dostave. O tome obavještavamo na ovoj stranici, u našim uvjetima korištenja i u košarici. Nakon unosa adrese prikazuju se dostupni načini dostave, rokovi i uvjeti dostave.
NAPOMENA: Ako tražiš poseban poklon na nekom drugom jeziku, naši proizvodi dostupni su i na estonskom, finskom, njemačkom, latvijskom, litvanskom i drugim jezicima. Za takve poklone odaberi traženi jezik u gornjem dijelu stranice i prikazat će se proizvodi namijenjeni tom lokalnom tržištu. Naša je ambicija dijeliti inspiraciju i avanture u svakom dijelu Europe!