Sve je počelo u osnovnoj školi

Sve je počelo na satu ekonomije u 8. razredu. Htjeli smo ljude oko sebe učiniti sretnijima. Tako smo krenuli s Veselim kalendarom. Ubrzo nas je primijetio najveći proizvođač kalendara u Estoniji Timer, a zajedno smo objavili drugi kalendar. Nakon toga smo sudjelovali u natjecanju mladih poduzetnika ENTRUM, kada smo dobra djela upisivali u školske dnevnike. Za to smo dobili jako dobre povratne informacije od učenika i nastavnika.

10 godina veselja

Uspjeli smo, a više od 40 000 domova dosad je već koristilo naš inspirativni Veseli kalendar. Imamo jako dobre povratne informacije o našim proizvodima, što nas motivira da nastavimo s poklanjanjem Veselog kalendara i drugih inspirativnih proizvoda.

Širenje na strana tržišta

Počeli smo tražiti druge proizvode i promijenili ime u Naklada SEIK. Dijelimo inspirativne knjige i druge poklone. U 2017. preveli smo Veseli kalendar na 20 jezika, a od 2018. počeli smo prodavati inspirativne poklone diljem Europe u Estoniji, Latviji, Litvi, Finskoj, Njemačkoj, Belgiji, Nizozemskoj, Francuskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu, Švedskoj i drugim zemljama.

Tražimo vaše ideje za proizvode – zajedno podijelimo ove važne poklone.

Contact us